O fată de 13 ani a spus familiei că a fost violată de iubitul de 26 de ani. Ce au descoperit anchetatorii

334

O fată de 13 ani din Vaslui a spus familiei că a fost violată și sechestrată de un tânăr de 26 de ani. Tânăra l-a cunoscut pe facebook și a lipsit de acasă timp de două zile. Când s-a întors, a mințit că a fost răpită de pe stradă și obligată să-și petreacă weekendul cu el. Victima a depus reclamații la poliție dar oamenii legii au stabilit că, în realitate, fata nu a fost constrânsă în nici un fel, ci a stat acasă la iubit de bună voie. Acesta a ajuns însă după gratii pentru relații sexuale cu o minoră.

Fata de 13 ani care a mințit că a fost sechestrată și violată este din comuna Rebricea, Vaslui și le-a spus cunoscuților că a fost siluită ca să-și justifice lipsa de acasă.

Conform declarațiilor rudelor fetei, cei doi s-au cunoscut pe o rețea de socializare si, de aproximativ o lună, a început povestea lor de dragoste, relatează vremeanouă.ro. Vineri seara fata a dispărut de acasă și a apărut abia duminică. Familia a luat-o la întrebări iar minora ar fi povestit că a fost sechestrată și violată de iubitul ei.

A luat-o de pe stradă când se ducea să se întâlnească cu câteva fete din sat. În jurul orei 18.30, tatăl ei a luat bicicleta și a plecat să o caute dar nu a dat de ea. A auzit de la săteni că este acasă la băiatul ăsta de 26 de ani. A mers să discute cu el dar nu a recunoscut că fiica lui este la el. S-au certat puțin si apoi a plecat acasă. Am înțeles că fata a stat la tânărul ăsta acasă până sâmbătă când ar fi fost scoasă din curte cu o mașină. Fata a povestit acasă că a plătit pe cineva să vină cu mașina. A tras-o în curte să se urce copila asta fără să o vadă nimeni și i-a cerut să stea întinsă pe burtă. După ce a ieșit din curte, a fost lăsată să coboare dar fata nu s-a dus acasă. A rămas și noaptea următoare la o prietenă a ei din Draxeni. Ajunsă acasă, a povestit că a fost luată cu forța de pe stradă și violată. (…) Luată la întrebări de familie, a povestit că ar fi întreținut raporturi sexuale orale dar nu a povestit lucrul acesta și la politie de rușine’, povestește un apropiat al familiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here