incendiu bistrita

Familia asistentei medicale de la secția ATI a Spitalului Județean de Urgență Bistrița, Daniela Sigartău, a rămas fără locuință, după ce un incendiu a distrus complet acoperișul și mansarda.

Colegii și prietenii săi au făcut un apel la solidaritate pentru a veni în ajutorul familiei care are nevoie să îți refacă urgent acoperișul. Incendiul a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă și focul a distrus o mare parte din bunuri. Acum, apa se infiltrează și distruge și ceea ce a mai rămas din locuință.

„Dragi colegi,
Una dintre casele care au ars în incendiul de sâmbătă, în localitatea Unirea, este casa colegei noastre Daniela Sigartău, asistent medical la secția ATI a Spitalului Județean de Urgență Bistrița. Din fericire nu au fost victime. Din nefericire, munca lor de-o viață a fost distrusă aproape în totalitate. Acoperișul nu mai există și apa se înfiltrează peste tot. Ce n-a distrus focul, distruge ploaia. Urgența majoră este refacerea acoperișului și a structurii care a ars.
Daniela și familia ei au nevoie de ajutorul nostru! Cine poate și cu cât poate! Chiar dacă pare puțin, știm că puțin de la mai mulți poate însemna ajutorul de care familia Sigartău are atât de mare și urgentă nevoie acum! Sunt convinsă că vom da dovadă de solidaritate și nu-i vom lăsa singuri!
Contul familiei Sigartău este:
Titular: Sigartău Sîngeorzan Marius (soțul Danielei)
RO04BTRLRONCRT0V27032001
Daniela și familia ei, vă mulțumesc pt ajutor!“, este apelul lansat pe Facebook de colegii Danielei.

Citește și: Doi bărbați acuzați de trafic de droguri și trafic de persoane, trimiși în judecată de procurorii antimafia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.