FOTO: www.propolitica.ro

Salvatorii din Bistrița au fost solicitați miercuri dimineața să acționeze pe strada Nicoale Titulescu din municipiu, unde zidul unei case s-a prăbușit.  

La fața locului intervine Detașamentul de Pompieri Bistrița. Cu toate că inițial s-a anunțat că în imobil ar putea exista victime, când echipajele au ajuns la locul solicitării au constatat că nu sunt victime surprinse sub dărâmături. 

Intervenția este în plină desfășurare.

UPDATE

Zidul casei s-a prăbușit în curtea interioară a imobilului, care este bun comun pentru 9 persoane. Cu toate că locuitorii din zonă au semnalat Primăriei Bistrița că există posibilitatea ca zidul casei să se prăbușească, autoritățile locale nu au putut lua măsuri întrucât imobilul este revendicat.

În cele din urmă zidul a cedat și s-a prăbușit, iar curtea s-a umplut de un morman de moloz. Din fericire, niciunul dintre locatarii care împart curtea nu a fost rănit, însă pericolul nu a trecut, întrucât și acoperișul casei ar putea să se prăbușească.

În partea de imobil care s-a prăbuşit nu locuia nimeni, însă a fost blocată uşa de acces într-o altă locuință în care se afla un bărbat. Acesta a fost nevoit să iasă pe geam din imobil.

În acest moment, pompierii, jandarmii și polițiștii locali supraveghează zona.

Autoritățile locale au anunțat că vor face o expertiză a întregii clădiri.

FOTO: www.propolitica.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here