Un accident rutier a avut loc în Șieu Măgheruș unde o camionetă a fost acroșată de un autoturism, angajat în depășire neregulamentară. Șoferul camionetei a fost rănit ușor, după ce a ajuns cu mașina într-un stâlp.

Conform primelor date, pe DN 17, la intrare în comuna bistrițeană Șieu Magheruș, un bărbat de 52 de ani din Bistrița, care conducea o camionetă, a efectuat un viraj spre stânga, pentru a pătrunde pe un drum secundar, moment în care a fost acroșat de un autoturism, condus de un tânăr de 20 de ani, din Șieu Măgheruș, angajat în depășirea neregulamentară a camionetei.

În urma impactului, camioneta a ieșit în afara părții carosabile, unde a lovit un stâlp, iar autoturismul a lovit gardul de împrejmuire al unei proprietăți. 

Din accident a rezultat rănirea ușoară a șoferului de 52 de ani„, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative în ambele cazuri. Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal de vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here