O bătrână și-a împușcat mortal fiul pentru că a vrut să o trimită la azil

175

O femeie în vârstă de 92 de ani din SUA și-a împușcat mortal fiul de 72 de ani pentru a nu fi trimisă la un azil de bătrâni.

Anna Mae Blessing, care este acuzată de crimă, ar fi plănuit uciderea fiului ei timp de câteva zile. ”Mi-ai luat viața, ți-o iau și eu pe a ta”, a spus femeia, în timp ce era escortată de poliție către secție. Bătrâna a spus oamenilor legii că a intenționat să se sinucidă după ce a luat viața fiului ei, transmite BBC.

Incidentul s-a petrecut în dimineața zilei de 2 iulie, în orașul Fountain Hills. Fiul femeii, a cărui nume este necunoscut, a vrut ca mama lui să ajungă la un azil pentru că ”a devenit dificil” să trăiască cu ea.

Anna Mae Blessing și-a omorât fiul în dormitorul lui, după o ceartă. Ea a scos un revolver, cumpărat în anii ’70 și a descărcat câteva gloanțe în gâtul și maxilarul fiului ei.

Ulterior, potrivit poliției, bătrâna a vrut să tragă și către iubita în vârstă de 57 de ani a fiului ei, care a reușit să scape cu viață după ce s-a luptat cu bătrâna criminală.

1 COMENTARIU

  1. Vai de cei care au acasa batrani senili si neputionciosi, de care a uitat Bunul Dumnezeu, sau pe care i-a lasat sa zaca sa-si plateasca pacatele , ca efectiv cineva trebuie sa-si dea demisia de la locul de munca , sa stai langa ei efectiv … ! La azil, pentru cine are bani, este locul cel mai potrivit , ptr ca acolo are asistenta sociala , materiala si medicala permenent, poate socializa si exista personal calificat sa le faca toate ” mofturile ” … numai ca TE CAM COSTA ! La noi in judet, peste tot pretul este peste 16 milioane de lei / luna de persoana …

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here