SUA a ajuns la un milion de cazuri confirmate cu coronavirus, dublându-se astfel în ultimele 18 zile. Cifrele din SUA reprezintă o treime din numărul total de victime la nivel mondial.

În ce priveşte decesele, 58.233 de americani au murit de COVID-19, depăşind numărul morţilor din războiul din Vietnam, cu o medie de aproximativ 2.000 pe zi în această lună, potrivit unui raport al Reuters.

Numărul real de infecţii din SUA ar putea fi mai mare decât numărul de cazuri confirmat, oficialii de sănătate publică avertizând că deficienţele de lucrători instruiţi şi materiale au limitat capacitatea de testare, multe cazuri rămânând neînregistrate.

Aproximativ 30% din cazurile din SUA se înregistraeză în statul New York, epicentrul american al epidemiei, urmat de New Jersey, Massachusetts, California şi Pennsylvania.

Virusul a fost raportat pentru prima dată la sfârşitul anului trecut în China şi s-a răspândit în întreaga lume. Primele decese cunoscute în SUA au fost înregistrate în februarie.

sursă: antena3.ro

1 COMENTARIU

  1. Apoi Razboaiele NU SUNT PTR DECIMAREA POPULATIEI , ci pentru distrugerea teritoriala a tzarilor , a economiei … si a mijloacelor de productie , sau ptr ocuparea violenta al unor teritorii, mijloace de productie, resurse naturale, etc. nicidecum a populatiei, pe care dupa cucerire, va fi folosita fortzat la diferite munci , ca doara n-o sa munceasca ” castigatorii/invingatorii ” . Faptul ca mor si oameni, acestia sunt doar ” victime colaterale ” si nu sunt un scop in sine . Numai Hitler avea ca scop si decimarea unei anumite categorii de populatie cu teoria aia de suprematie a rasei ” arienilor ” … si care ( decimare si epurare etnica ) astazi se mai practica in anumite tzari din America Latina , Africa ori Asia Sud-Estica …
    Ptr decimarea si reducerea populatiei , sunt acesti ” virusi ” … ” bombe cu neutroni „… si alte dispozitive nondistructive teritorial si al lucrarilor de arta …ci exclusiv al populatiei ( de o anumita varsta ori rezistantza fizica slaba , al ” expiratilor ” cu alte cuvinte care deja devin doar consumatori si nicidecum producatori … si care nu mai au fortza fizica sa munceasca brut ori intelectual si de care cineva anume, vrea sa SCAPE ).
    Acesti virusi nu neaparat trebuie ” lansati si aruncati ” la punct fix… ci intr-o anumita zona aproximativa, unde prin politici de proasta calitate, sunt ” atrasi ” prostii la munca ( sa faca ” euroi ” … ) care se infecteaza si dupa care sunt ” trimisi acasa ” … in locul lor fiind ” recrutati altzii ” … si astfel, infestandu-se si ” crapand foarte multi ” … fara prea mari cheltuieli . Totodata se face propaganda cum ca virusii nu ar fi chiar atat de periculosi, cum ca nu este strict necesara purtarea mastilor de protectie, cum ca autoritatile exagereaza cu masurile restictive… etc. ca sa le faca ” jocul ” teroristilor care lanseaza astfel de virusi , ori pe care cica-i ” scapa ( intamplator ) de sub cercetarea efectuata in laboratoare „.
    Cred ca v-ati prins … si de aceia oameni buni , NU VA LASATI PACALITI !
    STATI ACASA, AICI IN ROMANIA SI CAUTATI-VA DE LUCRU AICI, CA-I MULT MAI BINE PTR NOI TOTI SI NU LACOMITI LA CEI CATIVA EUROI PE CARE-I CASTIGATI CU MULTA TRUDA SI CU MULTA BATJOCURA la adresa Dvs , DAR PTR CARE VA DATI VIATZA ULTERIOR… FOARTE IEFTIN , VOI ORI FAMILIILE VOASTRE CARORA LE ADUCETI ACESTI VIRUSII , de pe unde umblati !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here