A crescut numărul de decese, în contextul pandemiei în județul Bistrița-Năsăud, la 54, în ultimele 24 de ore fiind înregistrate două. Este vorba despre doi bărbați, unul din comuna Budești, celălalt din orașul Năsăud, care au decedat miercuri seara. Unul dintre ei nu avea se pare și alte boli asociate.

Astfel, decesul nr. 53 în județul Bistrița-Năsăud, în contextul pandemiei, este cel al unui bărbat de 59 ani, din comuna Budești, internat din 24 iunie în Spitalul Județean de Urgență Bistrița, la Etaj 4 Covid, confirmat Covid-19. Acesta a ajuns în secția de terapie intensivă pe data de 1 iulie. A decedat aseară, 8 iulie. Fără comorbidități cunoscute.

Decesul nr. 54 în județul Bistrița-Năsăud, în contextul pandemiei, este cel al unui bărbat de 66 ani, din orașul Năsăud, internat din 26 iunie la Etaj 4 Covid, confirmat Covid-19. În data de 7 iulie a fost transferat în terapie intensivă. A decedat aseară, 8 iulie.
Bărbatul suferea și de alte numeroase afecțiuni, între care: diabet zaharat, AVC ischemic, AVC sechelar, amputație membre inferioare, lacunanism ischemic, insuficiență renală cronică, cardiopatie ischemică  cronică, BRD (bloc de ramură dreaptă).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here