Pragul de 1 milion de cazuri de infectare cu coronavirus la nivel mondial a fost atins, iar numărul deceselor a trecut de 51.000. Italia rămâne în continuare ţara cu cel mai mare număr de morţi.

Serviciul italian de Protecţie Civilă a anunţat joi seară că bilanţul epidemic este de 13.915 morţi, iar numărul total al cazurilor de infectare cu noul coronavirus raportate până acum a ajuns la 115.242.

În ultimele 24 de ore, s-au înregistrat 4.668 de noi cazuri confirmate şi 760 de morţi, a comunicat Serviciul italian de Protecţie Civilă, conform cotidianului La Stampa.

În ultimele 24 de ore s-au vindecat 1.431 de persoane, astfel că numărul total al persoanelor vindecate ajunge la 18.278. În prezent, în Italia sunt 83.049 de persoane care au coronavirus.

Cele mai multe cazuri de infectare s-au înregistrat în regiunea Lombardia, 46.065, şi 7.960 de decese. În regiunea Emilia Romagna sunt 15.333 de cazuri şi 1.811 de decese, iar în Veneto sunt 10.111 cazuri şi 532 de decese.

sursă: cotidianu.ro

1 COMENTARIU

  1. PAI, SINGURA SOLUTIE ESTE INSTITUIREA INAPOI A CONTROLULUI MILITAR LA TOATE GRANITELE SI ANULAT DREPTUL DE ” LIBERA CIRCULATIE ” , acest lucru facandu-se numai exceptional , in scopul serviciului si temeinic justificat .
    In rest sa stea acasa toti go.zerii si sa fie fortztzi sa mearga la munca acolo unde stau, ca in zootehnie si agricultura exista ” locuri de munca ” berechet . N-au decat sa accepte si ” salariile medii pe economie, ” care sunt foarte MICI … dar SIGURE SI FARA VIRUSI SAU ALTE PERICOLE si diaspo-virusii nostri iubiti n-or sa trebuiasca sa-si mai abandoneze ” femeile curve acasa si plozii golani pe strazi ” … ( vorba lui Rusu de PSD , care foarte multa dreptate a avut cand a spus-o …

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here