Living-ul este una dintre cele mai importante camere din întreaga casă, nu doar pentru că e locul în care petreci cele mai frumoase momente alături de cei dragi, ci este și spațiul în care se regăsesc lucrurile care te reprezintă. Când vine vorba despre decorul living-ului, nu există design-ul ideal. Totul depinde de preferințele tale în ceea ce priveste stilul, modul de aranjare a obiectelor de design interior, culorile alese și lucrurile care reflectă pasiunile tale, în asa fel încat locul să devină un spațiu dedicat timpului liber, meselor în familie ori serilor petrecute cu prietenii.

 

Poate amenajarea camerei de zi ți se pare un lucru foarte banal, dar sunt multe elemente de care trebuie să ții cont atunci când realizezi planul pentru living. De exemplu, spațiul disponibil, tipul de pardoseală, culorile, mobilierul etc. Și trebuie să iei în calcul că, pe lângă toate elementele necesare mai vrei și decorațiuni. Te-ai gândit vreodată că șemineul este ceea ce ai nevoie pentru ca totul să fie exact așa cum îți dorești? Știai că astăzi, rolul unui semineu este cu mult mai evoluat față de rolul pe care îl avea pe vremea străbunicilor noștri, atunci când aceștia în foloseau pentru a găti? Ei bine, vrem să știi că astăzi șemineul este mai mult decât atât! El ajunge să fie un important element de decor, care are puterea să îți înnobileze locuința. Tehnologia inovatoare și pasiunea celor care lucrează cu șeminee a făcut posibilă apariția șemineelor care să fie montate și la bloc, fără a fi necesar un coș de fum sau a modelelor de șeminee care se pot încastra în perete. Sau ce ai zice de montarea unui șemineu în baie? Semineul electric 3D este varianta ideală pentru apartamentul tău! Sau poate vrei un șemineu bio?

Cele mai multe dintre modelele de șeminee pe bioetanol au un design minimalist, fapt ce le recomandă pentru decorul caselor și apartamentelor amenajate în stil modern. Acestea au la bază un rezervor din inox, iar structura este realizată fie din oțel vopsit în diferite nuanțe, fie din sticlă sau chiar din marmură (pentru modelele clasice), prețul variind în funcție de complexitatea fiecărui model în parte. Din punct de vedere al tipului de montaj, bioșemineele pot fi împărțite în două categorii: fixe și mobile. Aceste șeminee nu emană nici fum și nici miros, fiind în același timp extrem de ușor de întreținut.

La PEFOC.ro, cel mai mare magazin online de șeminee, orice e posibil. Pasiunea și timpul pe care îl dedică pentru șeminee, pentru calitate și pentru mulțumirea tuturor clienților a făcut ca echipa PEFOC să fie în topul preferințelor atunci când vorbim de șeminee. Chiar și cei mai pretențioși clienți pot fi mulțumiți la PEFOC. De ce? Pentru că sunt reprezentanți oficiali în România pentru produse de calitate oferite de către mari producători de șeminee în toată Europa. Este o afacere de familie, care după cei peste 15 ani de activitate beneficiază de peste 12000  de produse pe stoc și peste 8000 de clienți anual și de montatori și distriubuitori calificați în toată țara!

Ai intrebări sau nelămuriri? Contactează acum echipa PEFOC și ai garantat consultanță gratuită, transport gratuit, focare de șeminee cu garanție de 5 ani și un portofoliu elaborat de produse, de la șeminee pe lemne, semineu centrala, coșuri de fum profesionale, modele diverse de usa semineu și toate accesoriile necesare, la pachet cu toate sfaturile de care ai nevoie. Tu pui PEFOC, iar ei fac TOT!

2 COMENTARII

  1. O idee interesanta. Ma gandesc sa sun sa vadd ce modele au in stoc. De sarbatori ar fi super sa am un astfel de semineu la bloc mai ales ca nu imi trebuie cos de fum si e foc adevarat. Senzatie. Ne auzim. Succes

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.