Polițiștii din Bistrița-Năsăud au dispus plasarea în carantină instituționalizată, sub pază, pentru următoarele 14 zile, față de două persoane care nu au respectat măsura izolării. În plus, acestea au primit și câte o amendă zdravănă.

Astfel, potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, în după-masa de 24 martie, cu ocazia efectuării de verificări privind modul în care se respectă măsura autoizolării, polițiștii Biroului de Investigații Criminale nu au găsit-o la domiciliu pe o femeie în vârstă de 32 de ani față de care era dispusă măsura izolării, din data de 18 martie, fiind întoarsă din străinătate (Germania).

De asemenea, un alt tânăr, în vârstă de 25 de ani, față de care era dispusă măsura izolării, nu a fost găsit acasă în timpul unei verificări. Acesta s-a întors în urmă cu 6 zile, din Belgia.

În baza celor constatate, tânărul de 25 de ani și femeia, împreună cu cei doi copii minori ai acesteia, au fost conduși într-un centru de carantină, din Bistrița-Năsăud, pentru o perioadă de 14 zile și sancționați cu amendă în valoare de 7.500 de lei.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here