Un bărbat din Bistrița-Năsăud care anul trecut a împușcat un câine, a fost trimis în judecată de procurori. Pe lângă uciderea animalului, acesta este acuzat și de nerespectarea regimului armelor și munițiilor și uz de armă fără drept.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Năsăud au trimis luna trecută în judecată un bărbat, R.H., care este acuzat de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, uz de armă fără drept și uciderea animalelor cu intenție, fără drept.

Potrivit procurorului Adrian Briciu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, faptele s-au comis în 2018, când bărbatul „a deținut și purtat fără drept, asupra sa, o armă letală, o armă neletală și muniție corespunzătoare, pe care le-a folosit făăr drept, executând în mai multe rânduri  focuri de armă, iar în vara anului 2018 a ucis ărin împușcare un câine aparținând persoanei vătămate A.A.„.

Dosarul a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Năsăud la începutul acestei luni, cel acuzat încheind cu procurorii un acord de recunoaștere a vinovăției.

1 COMENTARIU

  1. Un prost, ptr ca daca-l pimpusca legal, la actiunea de vanatoare, nu patea nimic . TREBUIA SA SE GANDEASCA LA ” IUBITORII DE ANIMALE ” CARE TOTI STAU LA POADA CU TELEFOANELE IN MANA SI CARE TOTI IMEDIAT SUNA LA 112 . Deja asta cu ” 112 ” este un sport national !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here