TeraPlast a câștigat licitația de închiriere a spațiilor publicitare pentru Sala Polivalentă. Sala care a fost dată în folosință în toamna anului trecut va purta numele TeraPlast Arena cel puțin până în anul 2028. Valoarea contractului este de peste 600.000 lei/an.

„Grupul TeraPlast își reafirmă sprijinul pentru comunitatea locală și extinde susținerea pentru CS Gloria 2018 Bistrița Năsăud în cadrul unui contract prin care noua sală polivalentă din Bistrița se va numi TeraPlast Arena”, anunță compania.

Acordul de asociere a fost încheiat în urma unei licitații publice, care a avut ca obiect închirierea spațiilor publicitare, inclusiv denumirea sălii.

Acordul este valabil pe o durată de 5 ani, cu posibilitatea de prelungire prin act adițional. Valoarea contractului depășește 600.000 lei/an.

„ E un nou parteneriat pentru performanță între TeraPlast și comunitatea locală. Suntem sponsor al echipei de handbal, echipa de suflet a bistrițenilor, și al întregului club sportiv din Bistrița de ani buni. Extinderea acestei colaborări prin participarea noastră la această licitație era naturală. Responsabilitatea socială și interesul vizavi de dezvoltarea și bunăstarea comunității fac parte din cultura organizației noastre, iar atenția se îndreaptă în special către educație și sport. Acest nou acord cimentează susținerea noastră pentru clubul local, pentru cultivarea talentelor și creșterea unor noi sportivi de performanță. Bistrița are acum o sală modernă, la cele mai înalte standarde de calitate și condiții de joc, asa cum merită clubul, sportivii și toți locuitorii orașului”, a afirmat Alexandru Stânean, CEO TeraPlast.

Noua Sală Polivalentă a fost finalizată în anul 2022, în urma unei investiții de 27,3 milioane de euro, cu finanțare asigurată atât de la bugetul național, cât și cel local.

În anul 2022, Grupul TeraPlast a consemnat sponsorizări de aproape 1,8 milioane de lei, în limitele stabilite de legislația în vigoare.

Grupul este implicat activ în proiecte de responsabilitate socială și de protejare a mediului înconjurător, care pun accent pe dezvoltarea durabilă, echitabilă și inclusivă a societății și economiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.