Un bărbat în vârstă de 48 de ani din comuna Telciu s-a sinucis din cauza problemelor financiare pe care le avea. Omul trebui să returneze subvenţiile primite de la APIA în ultimii ani, valoarea totală ajungând la peste 140.000 lei (1,4 miliarde lei vechi).

În jurul orei 12.00, bărbatul a fost găsit chiar de către fiu şi nepot la casa din câmp, atârnând într-un ştreang legat de crengile unui păr.

Potrivit primelor informaţii, Pavel Scuturici a decis să îşi pună capăt zilelor din cauza problemelor de ordin financiar, întrucât avea de returnat statului circa 140.000 de lei – subvenţii APIA.

Surse ale Gazetei de Bistriţa susţin că, în urmă cu aproximativ trei ani, bărbatul a rămas fără cele 25 de hectare de păşune pe care le concesionase anterior de la Primăria Telciu, forţat de anumite personaje din administraţia locală, suprafaţă care a ajuns în posesia unor favoriţi ai administraţiei locale. În condiţiile date, APIA a cerut returnarea subvenţiilor primite până la acea dată.

Sătul de probleme, săptămâna trecută (vineri, 25 iulie a.c.), Pavel Scuturici a protestat în faţa sediului Primăriei Telciu, unde şi-a dus şi cele 200 de oi ale sale. Protestul său a fost în van fiindcă nimeni din adminsitraţia locală nu a plecat urechea la problemele sale. Ba mai mult, se pare că Pavel Scuturici a fost şi amendat de poliţiştii din comună.  Sătul de probleme, bărbatul a cedat psihic şi şi-a pus capăt zilelor.

Despre implicaţiile acestui caz vom reveni cu amănunte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.