Nicolae Robu se apără de DNA pe Facebook

58

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, se apără pe Facebook, după ce în această dimineață a fost audiat la DNA București într-un dosar privind vânzarea ilegală a peste 1.000 de case. Robu este vizat de acuzații pentru doar două imobile, care au fost vândute în timpul mandatului său unor persoane cu situație materială precară.

„IATĂ CARE ESTE PROBLEMA MEA LA DNA!

Am semnat contractele de vânzare întocmite de aparatul funcționăresc al Primăriei și GIRATE DE LEGALITATE prin 5 semnături, pt cele două apartamente din poză, unul de 25 mp, altul de 50 mp -de fapt: niște maghernițe, într-un fund de curte, care n-aveau uși, geamuri, apă, electricitate!-, cu pretul de 11.300 euro, iar evaluatorul DNA, plătit din bani publici (!!!), pretinde că ar fi trebuit să fie vândute cu peste 70.000 euro! N-am nicio legătură cu restul dosarului, care vorbește de 1.000 locuințe vândute ÎNAINTE de a fi eu Primar, de un prejudiciu de peste 40 milioane euro!

Judecați singuri dacă sunt sau nu victima unui abuz!

P.S. Eu am ieșit în stradă -și voi mai ieși!-, pt o justiție independentă, fără de care, în convingerile mele, nu poate exista o societate civilizată, dar nu independentă de dreptate, de corectitudine, ci de persoane și grupuri de interese!”, a scris Nicolae Robu pe Facebook.

1 COMENTARIU

  1. Nu-i ok domnule primar ! Apararea se construieste si se promoveaza la ” anchetatori ” si nu sperand ca-i va fi „mila ” cuiva de Dvs … ! Nu intereseaza pe nimeni parerea Dvs politica , cu atat mai mult anchetatorilor .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here