A început efectiv implementarea proiectului privind construcția unei centuri ocolitoare a orașului Beclean, a anunțat primarul Nicolae Moldovan.

Zi istorică pentru orașul Beclean! Am semnat azi, la sediul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, Departamentul Documentații Obținere Fonduri Externe, parteneriatul de implementare pentru realizarea investiției “Varianta de ocolire a orașului Beclean”. Din momentul de față începem implementarea acestui proiect mult așteptat”, a anunțat primarul Nicolae Moldovan printr-un mesaj postat pe pagina oficială de pe o rețea de socializare.

Potrivit documenteleor prezentate de primar, valoarea investiției în realizarea unei variante ocolitoare a orașului Beclean este estimată la circa 72 de milioane de lei, adiă aproximativ 15 milioane de euro.

Centura orașului Beclean ar urma să facă legătura între DN 17 și DN 17D și ar cuprinde și un viaduct cu o lungime de 500 de metri. De asemenea, aceasta va face legătura dintre Drumul Expres DX4A Dej-Beclean-Bistrița și Drumul Trans Regio TR45 Beclean-Salva. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here