Prim-ministrul României, Nicolae Ciucă, a anunțat că Executivul va căuta resursele necesare pentru sprijinirea mediului de afaceri din România.

Premierul a participat la semnarea convențiilor de garantare pentru noul program guvernamental IMM INVEST PLUS

„Îi felicit pe semnatarii acestor acorduri. Este un eveniment cât se poate de binevenit, pentru că el marchează un parteneriat, aşa cum spuneam şi anterior derulării acestor semnări de acorduri, este un eveniment cât se poate de onest între Guvern, mediul de afaceri şi bănci. Nu dorim altceva decât să asigurăm antreprenorii din România că la nivelul Guvernului şi a celorlate instituţii ale statului şi sistemului bancar căutăm soluţii astfel încât să putem sprijini mediul de afaceri şi să reuşim să asigurăm menţinerea unei dinamici corespunzătoare economiei româneşti”, a spus Nicolae Ciucă.

De asemenea, premierul României a mai afirmat că Guvernul va găsi soluțiile necesare prin care mediul de afaceri să treacă peste situația complicată în care se află în momentul de față.

„Ca atare, prin tot ceea ce am întreprins şi vom întreprinde în continuare, vom susţine mediul de afaceri şi vom folosi toate resursele financiare, atât de la bugetul de stat, cât şi din fondurile europene. Trebuie să depăşim această situaţie şi nu o putem face decât împreună. Nu cu mult timp în umă am încheiat o întâlnire cu Convenţia pentru Dezvoltarea României. A fost o activitate cât se poate de deschisă, astfel încât să putem găsi soluţii împreună şi prin aceste demersuri putem să rămân în continuare la fel de solidari şi putem să găsim soluţiile care să ne sprijine să depăşim cât mai uşor situaţia complicată prin care trecem astăzi”, a completat premierul, scrie stiripesurse.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.