În perioada 13-14 iunie, Primăria Năsăud organizează cea de a XX-a ediție a Zilelor Orașului.

„După o perioadă agitată și aglomerată, mă bucur să vă îndemn să ne reluăm bunul mers al comunității noastre. Așa cum întreaga comunitate năsăudeană se așteaptă, de Ispas păstrăm tradiția sărbătoririi orașului nostru drag. Așa cum am spus de multe ori, o comunitate are nevoie de investiții, dar și de cultură și evenimente pentru toate vârstele!

Îmi face o deosebită plăcere să vă invit, în numele Primăriei orașului Năsăud, al Consiliului Local al orașului Năsăud și al Casei de cultură ,,Liviu Rebreanu”, la evenimentele organizate în perioada 13 – 14 iunie 2024, cu prilejul Zilelor orașului Năsăud.

Vă așteptăm, cu drag, să fiți parte a celei de-a XX-a ediții a Ispasului năsăudean, o ediție aniversară organizată cu sprijinul Ministerului Culturii, să ne bucurăm împreună de Seara tineretului și de focurile de artificii!

Haideți să ne sărbătorim împreună orașul!”, a transmis primarul orașului Năsăud.

Administrația locală năsăudeană a pregătit mai multe evenimente, care vor avea loc în cele două zile dedicate Zilelor Orașului: spectacole folclorice, recitaluri susținute de îndrăgiți interpreți de muzică populară, concerte de muzică ușoară și folk, expoziții, dar și spectacole pentru copii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.