Narcis Neaga, şeful CNAIR, tras de mânecă de un bistriţean, cu privire la traseul Centurii de sud!

401

Şeful Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Narcis Neaga a fost interpelat, prin intermediul unei scrisori, de bistriţeanul Crăciun Silivan, care doreşte nişte răspunsuri din partea oficialului cu privire la traseul Centurii Bistriţei. Asta în condiţiile în care, Narcis Neaga, aflat într-o vizită de lucru în Bistriţa-Năsăud, a declarat recent că a dat undă verde proiectului. Un proiect pe care însă nu l-a văzut, deci habar nu are ce anume conţine şi dacă lucrurile sunt în ordine din punct de vedere legal.

 

„Încercăm ca prim obiectiv începerea lucrărilor la Centura Bistriţei, care este esenţială. Este un proiect cuprins în Masterplan, am solicitat avizul de mediu, iar în câteva zile vom primi un răspuns. Am făcut deja solicitarea pentru a obţine fondurile necesare realizării acestui proiect. Este prins în perioada de finanţare 2021-2030 şi facem eforturi să tragem proiectul în actualul exerciţiu de finanţare, ca să începem lucrările de proiectare şi execuţie”, a declarat în urmă cu două săptămâni, la conferinţa de la Feldru, Narcis Neaga, şeful CNAIR.

1 COMENTARIU

  1. Pai „asta ” dupa cat se vede, are o putere mai mare decat ” partidele politice ” si ” trage de p… antaloni ” pe toata ” lumea ” , iar edilii nostri stau ca na.lucii si se uita cum isi bate joc de ei . Hai sa-l punem presedinte de tzara , de judetz… de… ceva acolo… suspus… ce ziceti… ( daca tot are asa putere ) !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here