N-a contat că e sub control judiciar, el a făcut pe cowboyul! Acum riscă să ajungă după gratii

235

 

După ce că este anchetat pentru furt şi a fost pus sub control judiciar, un tânăr bistriţean a fost prins umblând pe stradă înarmat, deşi îi era complet interzis. Acum nu este exclus ca acesta să ajungă după gratii.

 

Potrivit IPJ BN, în noaptea de 6/7 februarie a.c., pe o stradă din municipiul Bistrița, polițiștii Biroului de Ordine Publică au oprit pentru legitimare un tânăr de 21 ani, asupra căruia au găsit în urma unui control corporal un pistol, replică de tip airsoft și un cuțit.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că tânărul este sub control judiciar, începând cu data de 11 octombrie 2017, pentru comiterea unui furt calificat dintr-o locuință de pe raza municipiului”, precizează sursa citată.

Fapta a fost săvârșită la data de 30 septembrie 2017, prejudiciul cauzat fiind de 6.000 lei.

Astfel, polițiștii de la supravegheri judiciare, au stabilit faptul că tânărul de 21 ani a încălcat cu rea-credință obligația stabilită de organul judiciar pe parcursul măsurii ”de a nu deține, folosi sau purta arme” și a fost sesizată Judecătoria Bistrița în vederea înlocuirii măsurii controlului judiciar cu măsura arestului la domiciliu sau arestarea preventivă.

1 COMENTARIU

  1. D-apoi si legea asta de ca.cat da voie la detinerea de „arme airsoft” ( cica ) ce n-ai de unde sa sti ca-s adevarate si ca te poate omora cu ele… sau ba si care se confunda perfect cu armele de foc reale .
    Ar trebui interzisa si detinerea , purtarea si folosirea la astfel de arme ( care se confunda cu armele reale ) , fara autorizatie emisa de politie si atunci ar fi ok, nu le-ar mai detine tot felul de narozi certati cu legea . Sau… credeti Dvs ca nu-ti poate scoate ochii cu bilutzele din plastic pe care le trage un astfel de narod cu un pistol sau pusca „airsoft”… ?! Haideti si fiti seriosi … !
    Tin minte ca intr-un an ( cu ani in urma … ) in curtea spitalului de la Bistrita, un astfel de narod, jucandu-se cu o pusca cu aer comprimat de cal 4,5 mm a tras aiurea si i-a intrat alicea in cap la un copil curios, care vazandu-l cum se joaca cu pusca, s-a dus si el sa vada ce face , numai ca s-a dus „pe ascuns ” si narodul nu l-a vazut… si tragand intamplator, l-a impuscat in cap si copilul si-n ziua de astazi este handicapat si narod pe capul familiei sale…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here