Angajații de la Arhivele Naționale Bistrița-Năsăud au avut parte, luni, de o surpriză foarte neplăcută – un șarpe care se „odihnea” pe unul dintre geamuri. Vietatea a fost depistată de una dintre angajate. A fost nevoie de intervenția jandarmilor pentru evacuarea șarpelui din clădire

Șefa arhivelor bistrițene, dr. Cornelia Vlașin, este cea care a fotografiat șarpele ce avea o lungime deloc de neglijat.

„Un vizitator neobișnuit la Arhive, un șarpe! Așteptăm salvatorii! PS: A fost preluat de jandarmi și eliberat în natură”, a scris pe Facebook Cornelia Vlașin.

Pentru evacuarea șarpelui din clădire au intervenit jandarmii.

Jandarmii bistrițeni au intervenit la Arhivele Naționale Bistrița-Năsăud pentru a prinde un șarpe care a intrat în una dintre sălile instituției

O angajată a instituției Arhivelor Naționale – sucursala Bistrița-Năsăud a semnalat luni 1 iulie a.c., în jurul orei 13.00, prezența unui șarpe în una dintre sălile situate la parterul sediului Arhivelor Naționale – sucursala Bistrița-Năsăud.
Jandarmul care asigură misiunea de pază și protecție la această instituție a solicitat la fața locului intervenția unui echipaj din cadrul Detașamentului 1 Jandarmi Mobil Bistrița care a capturat șarpele.
Ulterior, acesta a fost eliberat în mediul său natural, fără a prezenta niciun pericol pentru cetățeni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.