Este doliu în cetatea filmului de la Hollywood! Celebrul actor, cunoscut pentru rolul din serialul “The Office”, a murit. Vestea tristă i-a făcut pe colegii de breaslă să aibă lacrimi în ochi, iar unii dintre ei au scris mesaje emoționante în memoria lui.

În cunoscutul film, “The Office”, Hugh Dane a dat viață agentului de pază Hank. Regretatul actor s-a stins la vârsta de 75 de ani, însă, deocamdată, cauza morții nu a fost făcută publică, scriu jurnaliștii de la People.

Steve Carell și Rainn Wilson, actori care au jucat în “The Office”, și-au exprimat condoleanțele în mesaje postate pe Twitter.

“RIP Hugh Dane, cunoscut sub numele de «Hank, agentul de pază». Era unul dintre cei mai buni. Atât de amabil, amuzant, talentat. Tuturor ne va fi dor de el.”a transmis Rainn Wilson pe pagina lui de Twitter.

Vești despre moartea regretatului actor au fost anunțate pe 26 mai de cei de la Los Angeles Inner City Cultural Center, care au postat un flaier pentru celebrarea vieții lui Hugh Dane pe Facebook.  “Un soț iubitor, tată, bunic și prieten” este scris pe flaierul care anunță o ceremonie care va avea loc sâmbătă, 9 iunie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here