Renate Weber a vorbit sâmbătă seară, la emisiunea „Descoperiți cu Andreea Sava” despre decizia lui Tăriceanu de a renunța să candideze la alegerile prezidenţiale.

„E o declarație care trebuie luată în contextul în care a fost făcută, un context care nu este deloc ușor.

Tăriceanu a spus doar că în acest moment nu se mai gândește la o candidatură. Poate că până mai spre toamnă lucrurile se vor așeza(…). Când ALDE nu a reușit să facă pragul pentru europarlamentare, cred că e un șoc suficient de mare. Trebuie să reconstruim. Trebuie să ne pregătim pentru alegerile care urmează.

Eu sper ca domnul Tăriceanu să se răzgândească în privința acestei candidaturi, dar până la urmă partidul nu cred că poate să impună ce este bine pentru partid”, a spus Renate Weber.

1 COMENTARIU

  1. Oricine ar candida, PNL-ul trebuie sa inteleaga ca domnul Johannis nu va mai iesi presedinte in nici un caz, ptr ca toti PSD-ALDE istii se vor alia cu celelalte partide … si vor vota cu ” altcineva ” oricine ar fi el … exact cum s-a intamplat cand a iesit presedinte domnul Basescu … versus domnul Geoana .
    Cu parere de rau, cred ca niciodata domnul Johannis, nu isi va putea face ” guvernul domniei sale ” … si ca-i place sau ba… trebuie sa fie presedintele tuturor romanilor si de stanga si de dreapta in mod egal, nu doar al celor din opozitie .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here