Honor Uloth, în vârstă de 19 ani, fiica uneia dintre cele mai bogate familii din Irlanda şi moştenitoarea faimoasei fabrici de bere Guinness, a fost găsită decedată chiar de fratele ei, în vârstă de 15 ani, pe fundul piscinei de pe proprietarea familiei.

În urma incidentului, poliţia a deschis o investigaţie, aceştia având mai multe ipoteze cu privire producerea tragediei. S-a descoperit că adolescenta avea o fractură la nivelul umărului şi o rană la cap. Oamenii legii cred că tânăra a alunecat, când a încercat să sară în piscină şi s-a lovit la cap.

Pe 31 iulie, patru familii s-au întâlnit la proprietatea familiei Uloth din Sussex. Tânăra a decis, la un moment dat, să înoate în piscină, în jurul orei 23.

După puţin timp, fratele său mai mic a fost cel care i-a descoperit trupul neînsufleţit pe fundul piscinei şi şi-a alertat imefiat părinţii. Aceştia au încercat să o resusciteze pe tânără, în aşteptarea ambulanţei. Honor a fost transportată de urgenţă la spitalul St. Richard, unde a murit pe 6 august, scrie adevarul.ro.

Honor era o tânără veselă şi generoasă, avea darul de a-i face pe cei din jur să se simtă minunat”, a declarat familia, potrivit sursei citate. Tânăra studia Istoria Artei la Universitatea Oxford Brookes.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here