Kristina Noviţkaia (30 de ani), o cunoscută dansatoare profesionistă, a fost găsită moartă, în apartamentul ei din Bodrum (Turcia), de pe coasta Mării Egee.

Potrivit primelor informații din cadrul anchetei demarate de către autorități, trupul neînsufleţit a fost găsit într-o poziţie aşezată pe scaun, în mijlocul camerei, cu mâinile încătuşate la spate şi o pungă de plastic pe cap.

Ușa era încuiată din interior, iar o cheie se afla în gaura cheii, spun rapoartele care citează poliția turcă. Ferestrele erau blocate și nu exista nici o urmă de luptă. Frânghii, cărbune și o eșarfă au fost, de asemenea, găsite la fața locului.

Potrivit anchetei demarate de poliţia locală, ipoteza principală confirmă o posibilă sinucidere, însă prietenii spun că tânăra „iubitoare de viaţă”, „veselă” nu şi-ar fi luat niciodată propria viaţă. 

Cu toate acestea, au adăugat că era discretă în privința vieții sale private din Turcia, unde a trăit și a lucrat ca interpret și instructor de dans. „Nu credem că s-a sinucis”, a declarat un prieten pentru presa locală, potrivit romaniatv.net.

Poliţia a fost alertată, după ce familia, prietenii şi vecinii nu au mai putut-o contacta.

Trupul neînsufleţit al dansatoarei a fost trimis la Institutul de Medicină Legală pentru o autopsie, mai scrie sursa citată.

Potrivit poliției turce, camerele CCTV nu au arătat nicio vizită din data de 31 decembrie, atunci când Kristina a primit o comandă de mâncare. Cadavrul ei a fost găsit sâmbătă.

Dansatoarea ucraineană Kristina Noviţkaia a absolvit Universitatea Națională de Lingvistică din Kiev, unde a studiat limbi orientale. Vorbea fluent turcă și lucra ca interpret profesionist şi coregraf.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here