Polițiștii din Bistrița-Năsăud caută o minoră de 13 de ani din Târlișua, care a plecat voluntar de la domiciliu și nu s-a mai întors. Persoanele care pot oferi informații care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.

Ieri, 8 ianuarie, polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Petru Rareș au fost sesizați de către o femeie, cu privire la faptul că, în după-masa de 8 ianuarie, nepoata ei,  FILIP GABRIELA, a plecat voluntar de acasă și nu a mai revenit. 

Tânăra are înălțimea de aproximativ 1,60 m, păr șaten, scurt și ochi căprui. 

La data plecării purta o vestimentație subțire și papuci de culoare neagră.

Persoanele care pot să ofere informații care să conducă la depistarea minorei sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.

În aceste momente se desfășoară activități de căutare în teren de către polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului pentru Acțiuni Speciale, polițiști din cadrul Poliției orașului Beclean și a Secțiilor de poliție Rurală 4 și 5, sprijiniți de jandarmi și pompieri din cadrul Stației de Pompieri Beclean cât și de voluntari din cadrul comunității.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.