O adolescentă din localitatea Dumitra, declarată dispărută și căutată la nivel național începând de marți, a fost găsită de polițiști la câteva sute de kilometri de casă, tocmai în județul Buzău, în locuința unui tânăr în vârstă de 18 ani. Copila plecase de la domiciliul părinților luni, fără să spună încotro se îndreaptă.

O fată în vârstă de 14 ani din Dumitra a dispărut de acasă luni. A doua zi, pe 12 noiembrie după-amiaza, mama fetei a mers la poliție și a anunțat că fata nu s-a întors acasă deși plecase de aproape 24 de ore. Copila a fost găsită rapid de polițiști, tocmai în județul Buzău.

În doar câteva ore de la sesizarea dispariției, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei ai Secției 6 au depistat o tânără de 14 ani, din Dumitra, căutată la nivel național, fiind dispărută de la domiciliu. Tânăra se afla la locuința unui băiat de 18 ani, din localitatea Calvini, județul Buzău„, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Potrivit sursei citate, minora a fost internată de către poliţiştii Postului de Poliţie Calvini în Centrul pentru Protecţia Copilului Buzău, de unde va fi încredințată părinților.

1 COMENTARIU

  1. […] Tânăra de 14 ani declarată dispărută și căutată la nivel național de 2 zile a fost găsită de polițiști la câteva sute de kilometri de casă, tocmai în județul Buzău, în locuința unui tânăr în vârstă de 18 ani. Copila plecase de la domiciliul părinților luni, fără să spună încotro se îndreaptă, informează gazetadebistrita.ro. […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here