Caz grav petrecut marţi seara în comuna Rebrişoara, unde o minoră în vârstă de 16 ani, din localitatea Nepos, a fost sechestrată şi violată de un localnic.

Autorul este un bărbat în vârstă de 35 de ani are antecedente penale, în 2004 acesta fiind condamnat la închisoare tot pentru viol şi sechestrare de persoane. După patru ani de executare a pedepsei, rebrişoreanul a fost eliberat condiţionat.

 

Potrivit informaţiilor Gazetei de Bistriţa, adolescenta se afla, marţi după-amiaza, în Năsăud, iar în momentul în care s-a gândit să meargă spre casă, în localitatea Nepos, a optat pentru o maşină de ocazie. Neşansa fetei a fost faptul că maşina care a oprit avea la volan un individ cu probleme. Mai mult decât atât, bărbatul nu i-a spus fetei că destinaţia lui este una mult mai scurtă şi nu până la Nepos. Astfel că, în momentul în care cei doi au ajuns cu maşina în Rebrişoara, individul a dus-o forţat pe fată la domiciliul său, unde a introdus-o forţat în  casă şi a violat-o. După viol, fata nu a fost lăsată să plece, însă într-un moment de neatenţie al bărbatului, aceasta şi-a găsit telefonul mobil şi a reuşit să îşi anunţe nişte prieteni, prin intermediul unor SMS-uri. Aceştia nu au stat pe gânduri şi au anunţat de urgenţă Poliţia, care a intervenit rapid.

Cazul este acum anchetat de poliţiştii şi procurorii năsăudeni, rebrişoreanul fiind acuzat de viol şi sechestrare de persoane.

„S-a depus o plângere pentru viol şi lipsire de libertate, urmând a se stabili toate cauzele şi împrejurările comiterii infracţiunii, şi a se da o soluţie legală prin Parchet”, a declarat pentru Gazeta de Bistriţa, purtătorul de cuvânt al IPJ BN, agent de poliţie Alexandra Vereşezan.

 

 

5 COMENTARII

  1. La puscarie gozerule dar inainte violeaz-o pe mata! Astfel de persoane ar trebuii sa fie date pe mana veterinarilor? Sper ca si parintii sa nu ierte astfel de persoane.

  2. Dupa atâtea cazuri poate parlamentarii ar trebui sa adopte castrarea chimica pentru astfel de probleme.Acesti infractori merita pe deplin aceasta masura

  3. Fata sa aiba curaj sa se duca pana la capat sa se faca dreptate ar trebui sustinuta si de politie si de un psiholog si chiar de mai multe persoane pt a avea curajul si demnitatea sa nu cedeze acest porc ordinar ar trebui condamnat la moarte ,,,,,,,sper sa se faca dreptate ,,,,,,sa fie ajutata si de parintiiii ei asta o va face sa fie increzatoare in ea…..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here