Un dosar penal pentru abuz în serviciu pe numele ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, este pe rolul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, în cauză fiind declanşată urmărirea penală in rem, anunţă Federaţia Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor (FSANP).

„Federaţia Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor informează că un dosar penal referitor la abuz în serviciu şi restricţionarea dreptului de reprezentare sindicală pe numele ministrului Tudorel Toader se află deja în lucru la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, fiind decalnşată urmărirea penală in rem”, se arată într-un comunicat de presă al Federaţiei Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor.

Marţi, Federaţia a anunţat că pregăteşte o nouă plângere penală pentru abuz în serviciu pe numele ministrului Justiţiei, Tudorel Toader. Sindicaliştii îl acuză pe ministrul Justiţiei că întârzie semnarea unui ordin prin care angajaţii din penitenciare să îşi primească banii pentru orele suplimentare.

2 COMENTARII

  1. Pai, cata vreme denuntul calomnios nu este reincriminat , ce ar fi ca ” toata lumea sa faca cate un denunt , la toata lumea ” si procurorii efectiv ca „moara ” inainte de vreme, cercetand si solutionand aceste „narozii ” , de care nu va rasunde nimeni in cazul neconfirmarii ?!
    Domnilor politruci si de ” cea si de hais ” … reincriminati denuntzul calomnios si in cazul in care nu se confirma, denuntzatorii sa primeasca aceaiasi pedeapsa la care ar fi supus cel denuntzat … si va garantez eu ca se va termina toate aceste „porcarii ordinare ” .

  2. Eu propun sa fie dta o lege, prin care cei de dreapta sa le traga cate un denuntz calomnios tuturor celor de stanga si cei de stanga tuturor celor de dreapta , sa fie 50%-50% si pentru asta, procurorii care efectueaza cercetarea sa fie numiti in mod special , functie de simpatii ! Ce ziceti ? Sa fie un sport national daca tot veni vorba , ca oricum strainii efectiv stau si rad cat de neguvernabili putem fi si cum le facem lor jocurile .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here