Ministrul Finanțelor, mesaj pentru Iohannis, transmis de la Bistrița

377

Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, a anunțat, vineri la Bistrița, că ANAF a demarat o acțiune de recuperare a sumei încasată drept chirie de pe urma unui imobil pe care președintele Klaus Iohannis l-a pierdut în instanță. Ministrul a mai afirmat că președintele țării ar trebui să plătească imediat suma, fiind vorba despre 1,27 milioane de lei. 

 

Vorbim de un imobil din strada Nicolae Bălcescu din Sibiu, acel imobil care în perioada 2001-2015 a aparținut familiei Iohannis și a mai fost încă o persoană. Statul trebuie să-și recupereze sumele aferente acelei perioade (…) Sumele au fost de 1.278.856 de lei chiria pentru care s-a plătit impozit de către familia Iohannis de 154.160 lei. Deci, suma este clară. De asemenea, impozitul. (…) Suma de aproximativ 2,6 milioane trebuie să fie recuperată de statul român. Noi spunem că statul român este proprietarul acelui imobil. Ar fi corect, legal și moral să facă plata acelei sume imediat către statul român. Deci din familia Iohannis 1.278.856 de lei, plus cealaltă parte implicată, restul de 1.300.000 de lei, ambele părți trebuie să plătească către statul român această sumă, pentru ca ea oricum se va plăti” a spus ministrul,într-o conferință de presă la Bistrița.

1 COMENTARIU

  1. Stati linistiti ca ” n-o sa poata citi si pricepe ” … nici aceasta decizie de imputare sau retragere… cum dr.acu -i va zice, precum si Decizia CCR pe care efectiv ” n-a reusit s-o citeasca si s-o proiceapa ” de atata vreme … Si daca n-o citeste si n-o poate pricepe… va ramane in suspans ca si decizia de destituire a onor doamnei Kovesi , spre disperarea celor de la PSD-ALDE care stau si se uita ca … ” speriatzii ” … dupa cutremur .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here