Ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici, comentează, în termeni duri, măsura de plafonare a prețului gazelor.

„Intenţia Guvernului de a plafona preţul gazelor este o măsură comunistă până la un punct, dar necesară, întrucât pe această piaţă nu există concurenţă, iar companiile cresc preţurile după bunul plac. Unii spun că este o practică comunistă. Da, poate la prima vedere poate părea, pentru că încerci să intri în piaţă, aşa este, până la un punct. Vorbim de concurenţă. Care concurenţă? Sunt doi operatori care cresc unul câte unul preţurile, iar celălalt se aliniază imediat. Investiţiile asumate nu s-au realizat, dar preţul creşte fără o justificare pe fond, iar dumneavoastră suferiţi şi economia are de suferit. Iar unii se reped imediat, de parca ar fi din alta ţară, că este o practică comunistă. Eu nu am avut nicio legătură cu comunismul”, a declarat Eugen Teodorovici, conform Antena 3.

1 COMENTARIU

  1. Daaaa…. dupa cei de la ” gaz ” … ar trebui sa crapam , sa-si puna ei preturile si sa-si faca salarii egale cu parlamentarii , ptr ca ei au reducere la consumul de gaz.
    Foarte bine. Asa ar trebui facut si in energia electrica , la produsele petroliere, forestiere etc. etc. si peste tot unde este interesul majoritar al populatiei . Mult criticata societate comunista, mult mai buna a fost pentru populatia saraca si medie, decat cei care astazi ne guverneaza fie ei de stanga ori dreapta politica .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here