Ministerul Educaţiei a vrut să introducă ore de homosexualitate în şcoli, după modelul norvegian susţinut de Soros, însă a şters tot peste noapte

210

Săptămâna trecută, Ministerul Educaţiei a prezentat un proiect prin care se doreşte înfiinţarea unei reţele de educatori care să-i înveţe pe părinţi şi respectiv pe copiii acestora, despre diversitate şi despre cum să scape de „mentalităţile conservatoare”. Nu a fost destul că România a fost obligată să accepte o căsătorie gay, acum se doreşte şi să li se vorbească copiilor de la vârste fragede despre homosexualitate, ideea ce a stârnit deja controverse, unii catalogând-o ca fiind absurdă. Acest proiect se aseamănă foarte mult cu modelul norvegian de educaţie şi se speculează că ar fi doar o ”unealtă” pentru a fi implementat în ţară, modelul norvegian de protecţie a copilului, ”Barnevernet”, care a terorizat şi distrus familii chiar şi din România. S-a scris în presă faptul că modelul de educaţie norvegian în care copiii sunt învăţaţi în şcoli că relaţiile sexuale între persoane de acelaşi sex sunt normale, este susţinut de ONG-urile lui George Soros şi potrivit unor surse şi acest proiect ar fi elaborat de ONG-urile lui Soros şi livrat ministerului. Însă surpriza cea mai mare a venit săptămâna asta după ce proiectul a fost şters de Ministerul Educaţiei de pe site-ul edu.ro unde era pus în dezbatere, fără nicio justificare publică.


Afla mai multe detalii cumparand editia tiparita a Gazetei de Bistrita.

4 COMENTARII

  1. Da cine dr.acu-i acest ” bombonel ” , care propune si solicita asa ceva in acest minister ?!
    Asta ne mai lipsea, sa fie educati tinerii cum sa si-o ” tr.aga ” pe invers … ! Maaaaa… io cred ca suntem blestemati de Dumnezeu cu totii !

  2. F(…), eu locuiesc în Oslo și noroc de voi, altfel n-aș fi aflat niciodată de chestiile astea.
    Mai ziceți câte ceva, feciori, să le comunic și norvegienilor în ce țară trăiesc, că și ăștia-s habarnisti, nici măcar n-au icoane cu Arsenie Boca.

  3. No… am auzit ca deja au facut si ” homo-manechine ” pentru ” lectiile ” de homo… ” si domnii proifesore … deja fac cursuri de ” specializare ” … in aceasta ” arta ” ! ! ! Maaaaa…. nu va e rusine … ?! Ma nu va crapa Dumnezeu capul cu un ” bgicasal ” azvarlit din acest ” Univers ” … maaaa…. !!!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here