Sursa foto: ObservatorulBN

Cu câteva zile înaintea Zilei Armatei Române, militarii de la Brigada 81 Mecanizată „General Grigore Bălan“ au îngrijit mormintele eroilor, alături de elevii de la Colegiul Tehnic Infoel. Ei au depus coroane de flori și panglici tricolore, având grijă ca numele eroilor să nu fie șterse de pe cruci.

„În perioada 14 – 17 octombrie 2022 militari din cadrul Brigăzii 81 Mecanizată „General Grigore Bălan”, în colaborare cu Primăria Municipiului Bistrița, au organizat, în semn de recunoștință pentru cei care au plătit prețul suprem pentru apărarea țării, activități de îngrijire a mormintelor și depuneri de flori la Cimitirul Eroilor din municipiul Bistrița.
Din dragoste de țară, elevii Colegiului Tehnic Infoel, coordonați de doamna profesoară Cristina Rusu, s-au alăturat cu entuziasm militarilor brigăzii și au depus flori și panglici tricolore la mormintele eroilor.

Ne aducem aminte cu profundă recunoștință de sacrificiul pe care înaintașii noștri l-au făcut pentru ca astăzi să ne numim români! Lor le datorăm libertatea și ne plecăm capul în fața devotamentului și eroismului lor!“, a transmis Brigada 81 Mecanizată „General Grigore Bălan“.

„În perioada 17-21 octombrie, militarii Brigăzii 81 Mecanizate „General Grigore Bălan” participă la campania de donare de sânge, organizată cu ocazia Zilei Armatei României.
În fiecare an, militarii bistrițeni își amintesc de semenii aflați în suferință și vin în ajutorul acestora oferindu-le o șansă la viață.

Fiecare dintre noi putem fi eroi pentru o zi. Îmbracă și tu haina de erou și vino să donezi alături de noi!“, este mesajul transmis de către reprezentanții brigăzii, scrie ObservatorulBN.ro.

Citește și: Complexul Muzeal vă invită la vernisajul expoziției ,,Țâpurituri cromatice” a artistei plastice Cristina Gloria Oprișa

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.