Mihai Dide, cel mai vocal protestatar Rezist, amendat de mai multe ori, şi-a depus dosarul de angajare la Jandarmerie, care a fost motivul

271

Mihai Cristian Dide, protestatarul care aproape săptămânal intră în conflict cu Jandarmeria şi este amendat de oamenii legii, şi-a depus dosarul de angajare la această instituţie. Dide spune că vrea să prezinte, astfel, care sunt criteriile de angajare la Jandarmerie.

„Mi-am depus actele de angajare la Jandarmerie, chiar la sediul central, iar azi (joi, n.r.) mă duc la vizita medicală, care se face tot la ei. Posturile pentru care sunt elegibil sunt de îngrijitor de clădiri, muncitor necalificat şi îngrijitor animale grajd”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Mihai Dide.

Prostestatarul spune că motivul pentru care vrea să se angajeze la Jandarmerie este acela de a arăta care sunt, de fapt, procedurile de încadrare în această instituţie.

„Pur şi simplu vreau să văd cât de riguroasă este Jandarmeria atunci când angajează oameni şi care sunt procedurile şi criteriile de angajare în această instituţie”, mai susţine Mihai Dide.

Mihai Cristian Dide este unul dintre cei mai vocali protestatari Rezist, care a avut cele mai multe conflicte cu Jandarmeria. Dide s-a legat chiar şi de gardul Guvernului – s-a urcat să protesteze într-un copac şi a fost ridicat şi amendat de zeci de ori.

Ultima acţiune a lui Dide a avut loc săptămâna aceasta la Ministerul Justitţiei, unde a aruncat cu vopsea roşie pe scările acestei instituţii, în semn de prostest faţă de crima de la Mediaş, faptă comisă de un recidivist eliberat în urma recursului compensatoriu.

2 COMENTARII

 1. Ma … cum le place bucurestenilor, clujenilor, brasovenilor, iesenilor… ma rog … al unor grupuri din marile orase ale tzarii, sa se erijeze ei in „POPORUL ROMAN „… SA URLE , SA ZBIERE , SA STRIGE CA DRESCREIERATII PE DRUMURI , PRIN PIETZELE PUBLICE SI SA TULBURE GRAV ORDINE PUBLICA… vrand sa rastoarne ordinea de drept legal castigata la algeri … FARA SA LE DEA NIMENI ACEST MANDAT DE REPREZENTARE !
  Nu inteleg de ce nu se modifica Legea de ordine publica si efectiv, toate manifestatiile neautorizate, organizate spontan prin acest FACEBOOKE… sau altfel… NU SUNT INTERZISE , INTRODUSE LA „ACTE DE TERORISM „… si reprimate ca atare , as acum face domnul Erdogan in Turcia … care foarte bine face !
  Cine dopreste o anumita ordine de drept, n-are decat sa nu doarma la agelerile legale, sa iasa din casa sa voteze si sa respecte funalizarea votarilor. Pana la urmatoarele alegeri si le place lor si ba cine a castigat alagerile… „MUCLES ” . Ce atata lalaiala, dezordine publica si acte orin care ne fac de tot c*catul in fata Europei si a intregii lumi care se uita … si rad de noi efectiv ?!
  Un Putin, sau un Erdogan ne-ar trebui noua, sa puna bota pe toti acest „urla-n drum , prin boscheti sau pe sub garduri si viaducte ” !
  REPET : NU BUCURESTIUL , IASIUL, CLUJUL, SAU ALT MARE ORAS NE REPREZINTA PE NOI ! Sa fie foarte clar acest lucru ! Eu as pune bota pe ei … de jar le-ar sari din coada !
  ( Stati linistiti ca nu sunt fan PSD-ALDE , dar efectiv m-am saturat de toti acesti Gica Contra la orice, care urla ca nu le convine lor ca n-au castigat ei alegerile ) .
  V-as da io voua de fum v-ar iesi pe nas , indiferent din ce partid faceti parte, de stanga ori de dreapta , EGAL !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here