Dată fiind situația actuală privind evoluția cazurilor de infecții cu COVID-19, autoritățile din municipiul Bistrița au decis să adopte măsuri speciale de prevenție. Astfel, potrivit viceprimarului Cristian Niculae, una dintre măsuri prevede că străzile din Bistrița vor fi spălate cu soluție pe bază de clor.

Am decis ca începând de săptămâna viitoare să spălăm străzile municipiului Bistrița cu soluție pe bază de clor pentru a dezinfecta și a evita răspândirea Covid19. Acest lucru îl vom face inclusiv pe trotuarele și aleile pietonale. De asemenea se vor dezinfecta și coșurile de gunoi stradale”, a anunțat, duminică, viceprimarul Cristian Niculae.

Totodată, Niculae a făcut apel și la administratorii asociațiilor de locatari din Bistrița.

Fac apel la toți administratorii de asociații de locatari pentru a lua măsuri urgente de dezinfectare a mânerelor, clanțelor de la ușile scărilor de bloc, precum și a balustradelor din scările blocurilor”, a mai spus sursa citată.

Momentan, la nivelul județului Bistrița-Năsăud nu există niciun caz confirmat de infecție cu noul coronavirus.

2 COMENTARII

    • Da’ de cand mama m-o facut nu am mai auzit o chiznovatie ca aiasta. Si stolurile de tigani ce s-au inmultit pe strasse de cand s-au intors de la Italea, cu ce acid clorhidric le poti da?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here