Un accident rutier a avut loc, în urmă cu puțin timp, pe Bulevardul Republicii din municipiul Bistrița, în care sunt implicate două autoturisme. Unul dintre acestea s-a răsturnat. Niciuna dintre persoanele aflat în cele două mașini nu a rămas încarcerată.

La locul accidentului au fos direcționate un echipaj de stingere cu spumă, unul de prim ajutor și unul de terapie intensivă mobilă din cadrul SMURD Bistrița-Năsăud, dar și un echipaj SAJ.

Două persoane care se aflau în autoturismul răsturnat au primit îngrijiri medicale la locul accidentului. Dintre acestea, doar șoferul, în vârstă de aproximativ 21 de ani, va fi transportat la spital cu leziuni usoare care  nu ii pun viața în pericol„, a declarat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud, Crina Sîrb, ambele autoturisme se aflau pe același sens de mers. La un moment dat, unul dintre șoferi, în vârstă de 44 de ani, a vrut să schimbe banda de mers, însă nu s-a asigurat și a intrat în coliziune cu autoturismul condus de tânărul de 21 de ani, care ulterior s-a răsturnat.

Ambii conducători auto sunt din municipiul Bistrița.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here