Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunţat că ia în calcul o relaxare a restricţiilor pentru persoanele peste 65 de ani.

„Avem în analiză o relaxare a programului persoanelor de peste 65 de ani. A venit şi căldura şi probabil intervalul orar 11,00 -13,00 nu este cel mai nimerit. Va fi mutat mai în prima parte a zilei coroborat şi cu faptul că la magazine, în prima parte a zilei, beneficiaţi de condiţii mult mai propice pentru a fi protejaţi în sensul în care supermarketurile sunt igienizate, dezinfectate la primele ore”, a spus Vela într-un videoclip pe Facebook în care a răspuns întrebărilor puse de cetăţeni.

El a mai spus și că se gândește și la o nouă evaluare pentru un interval orar spre seară sau după-amiază pentru persoanele peste 65 de ani. „Avem în analiză acest aspect şi vă vom anunţa cât de curând cu privire la reprogramarea programului”, a declarat ministrul.

2 COMENTARII

  1. NU DOMNULE , NU ASTA ESTE SOLUTIA OMENEASCA !
    Faceti domnule ca intr-o zi prestabilita ( de exemplu martea, sau alta zi in care apreciati mai util ) intre orele 08,00 – 18,00 sa poata circula toti cei ” expirati ” … si care mai ales locuiesc la tzara , circula cu mijloacele de transport in comun si ptr cumparaturile de stricta necesitate … nu se pot incadra in timp si daca zboara cu gandul … In aceasta zi, sa le fie interzisa circulatia toturor celorlalte categorii de persoane ( la cumparaturi ma refer ) , ptr ca degeaba este reglementarea asta tam.pita ca batranii sa mearga la cumparaturi intre anumite ore, ca efectiv acolo NU INCAP DE TINERII CARE EFECTIV DAU BULUC PESTE EI SI NU-I RESPECTA ABSOLUT DELOC , dar separati nu se mai intalnesc , nici sicaneaza si nici pun in pericol unii pe ceilalti .
    NU TREBUIE SA FI NICI DE STANGA SI NICI DE DREAPTA SA PRICEPI ACEST LUCRU !

  2. Doomnu’ ministru, va rugam frumos, mai lungiti o tzara starea asta de criza… ca sa mai stea nevestele noastre pe acasa si sa invetze sa faca si de mancare … ! Multumim… !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here