Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că pentru moment, „cea mai bună variantă este această coaliție”, iar persoanele care „cloncănesc neîntrebate și prostește” ar trebui trase la răspundere.

„E fenomenul de scăriţă, dacă te iei de lider… Niciun membru PSD, niciun lider PSD din ţară, niciun membru al Parlamentului, sau membru al Guvernului, sau lider local nu a spus ceva la adresa domnului Nicolae Ciucă, prim-ministrul României şi preşedintele PNL. Poate domnii liberali care se uită la noi acum şi liderii lor înţeleg ceva din ce le-am transmis”, a spus Ciolacu.

Totodată, liderul social-democrat a vorbit despre destinul pe care îl are alături de prim-ministrul României, Nicolae Ciucă.

„Eu am o deschidere. Simt că şi domnul prim-ministru, şi eu înţelegem destinul pe care îl avem, cel puţin pentru această perioadă, şi încărcătura din această perioadă”, a conchis președintele PSD.

În urmă cu câteva zile, liderul PNL a spus că nu există probleme în coaliția de guvernare, fiind nevoie de stabilitate politică. Cu toate acestea, Ciucă a recunoscut că există discuții, în special la nivelul filialelor, dar a dat asigurări că orice problemă este rezolvată în cel mai scurt timp.

Citește și: Marcel Ciolacu vrea bani de la companii: „Să plătească acolo unde au profit”

.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.