Conform Agerpres, Marcel Ciolacu, președintele PSD, a afirmat că Partidul Național Liberal se află într-o situație delicată în sondajele de opinie în prezent și a dedus din declarațiile publice ale liberalilor că aceștia nu sunt interesați să formeze o alianță cu social-democrații în 2024.

„Eu am spus, ca orice om politic, că e posibil orice, să avem o coaliţie, să avem o alianţă din 2024. Alianţă înseamnă mai multe, şi candidaţi comuni. Eu nu am spus niciodată că Ciolacu este candidatul sau este Ciucă premier. Şi Ciolacu şi Ciucă suntem nişte oameni trecători, vremelnici prin anumite funcţii. Cred că cel mai important rămâne PSD, cel mai mare partid din România, şi PNL, care nu e prea confortabil în acest moment în sondaje le opinie, dar e problema dânşilor, nu e problema noastră”, a spus Ciolacu la România TV, întrebat dacă, după alegerile din 2024, va mai exista coaliţia de guvernare formată din PSD, PNL şi UDMR şi dacă el va candida la alegerile prezidenţiale.

El a completat că, pe baza răspunsurilor primite de la membrii PNL, a înțeles că aceștia nu sunt favorabili unei alianțe cu PSD în 2024.

„Am spus – putem avea o coaliţie, sau o alianţă. Am înţeles din răspunsul celor de la PNL că nu se doreşte acest lucru. Mă bucur că mi-au spus din timp că, la un moment dat, voiam să îi strâng pe colegii mei într-un Consiliu Politic Naţional să discutăm acest aspect. Acum nu mai e nevoie. Am văzut şi eu răspunsurile publice”, a afirmat acesta.

Citește și: L-au pus să-și golească buzunarele, fiindcă are pielea “închisă la culoare”! Un tânăr din Bistrița de etnie romă a dat în judecată CNCD și o firmă care comercializează parfumuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.