Cei 84 de delegați din Bistrița-Năsăud la Congresul extraordinar al PSD, care va avea loc pe data de 29 iunie în București, au fost desemnați în cadrul Conferinței județene extraordinare a organizației județene.

Din delegația social-democraților bistrițeni vor face parte peste 50 de tineri, în frunte cu liderul TSD BN, Bogdan Gruia Ivan.

Seniorii organizației județene sunt reprezentați de preşedintele Emil Radu Moldovan, vicepremierul Daniel Suciu, ministrul Apelor și Pădurilor Ioan Deneş, deputatul Adriana Doina Pană, secretarul de stat în Ministerul Culturii Alexandru Pugna, dar și de 10 primari: Vasile Codrea (Budeşti), Paul Știr (Căianu Mic), Grigore Bradea (Chiuza), Ioan Cira (Monor), Mircea Romocea (Năsăud), Ioan Scridonesi (Poiana Ilvei),  Valentin  Grapini (Rodna), Gheorghe  Onul (Salva), Dumitru Vlăduț Purja (Târlişua) și Dumitru Bușcoiu (Zagra). De asemenea, din delegație mai fac parte viceprimari, precum și consilieri județeni.

În cadrul Congresului extraordinar care va avea loc pe data de 29 iunie, social-democrații își vor alege preşedintele, preşedintele executiv şi secretarul general al partidului, urmând ca celelalte funcţii de conducere să fie alese în cadrul unui congres ordinar.

Recent, Daniel Suciu și-a anunțat candidatura pentru funcția de președinte executiv al PSD.

1 COMENTARIU

  1. Mai bine sa-r dezintegra actualul PSD si s-ar iomparti in PSD-uri pe zone de interes geografic… si care… toate impreuna, prin voturile opbtinute … sa fie unite intr-o coalitie politica de neinvins ! In acest fel, n-ar mai fi ” politrucul unic conducator ” … care sa actioneze la o ” anumita comanda ” … ca o papusa manevrata din ” culise ” .
    Apropo… vedeti cum chiar si astazi acest Dragnea isi bate joc de noi… si pe toti ne lasa sa ne perpelim in aceasta ” caldura torida de vara ” … in timp ce EL STA CU BURTA … LA… RACOARE ” !!??

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.