Lupta dintre Cotor şi Leoni, departe de finalizare! Procesul a fost mutat în alt judeţ

736

În luna aprilie se împlineşte un an de când fostul director general al Leoni Bistriţa, Marius Cotor, se judecă cu compania pe care a condus-o. La “aniversarea” de un an a procesului, acesta se mută tocmai în Maramureş. Strămutarea a fost cerută de către cei de la Leoni.

 

Anul trecut, Marius Cotor fostul director general al Leoni Bistriţa acţiona în judecată compania, contestând o decizie de concediere. Fostul director cere reintegrarea sa în funcţia deţinută şi o serie de despăgubiri.

Mai marii companiei au considerat că Marius Cotor se face vinovat pentru pierderile suferite după tunul de circa 40 de milioane de euro, din 2016, când această sumă a ajuns în conturile unor societăţi din China.

Decizia de concediere a venit după termenul prevăzut de lege şi anume după 6 luni de la eveniment. Mai mult, Cotor nu a fost audiat de comisia de disciplină din cadrul companiei şi nu s-a făcut un audit managerial al activităţii sale imediat după incident.


Afla mai multe detalii cumparand editia tiparita a Gazetei de Bistrita de la orice punct de difuzare a presei.

Andreea Moldovan

1 COMENTARIU

  1. Tun care nu se putea da fara ajutorul serviciilor ! Pe fata lui se vede ca este securist ordinar! Iar intr-o tara unde si firul ierbi are tenta securistica,acest papagal nu agungea in functia de director general daca nu avea acordul serviciilor !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here