Sorin Ovidiu Vântu a fost operat din cauza unei infecţii grave pe care a făcut-o în perioada în care a stat la închisoare, susţin apropiaţii acestuia.

Conform Click, Sorin Ovidiu Vântu a trecut printr-o operaţie de amputare a unei părţi dintr-un picior.

Dezvăluirea a fost făcută de Sorin Roşca Stănescu, unul dintre cei mai buni prieteni ai acestuia. „Am văzut nişte spitale aici în Turcia: o minunăţie. Din păcate fac un fel de turism medical”, spunea Vântu într-o postare pe Facebook, făcută la începutul lunii februarie. „Nu-mi face niciun fel de plăcere să vorbesc despre starea lui de sănătate pentru că nici lui nu-i face plăcere. A suferit o operaţie de amputare, nu a întregului picior, la un picior, ca urmare a unei infecţii foarte grave pe care a făcut-o în închisoare, în condiţiile în care cei de acolo, de la Administraţia Penitenciarelor nu i-au dat permisiunea de a se trata. A trecut şi printr-o situaţie mai gravă, s-a aflat şi în comă, infecţia s-a propagat în întreg organismul.

Acum ştiu că este în afara oricărui pericol, dar a suferit această amputare la unul dintre picioare. Se află în străinătate!(…) Acum se pare că este în afara oricărui pericol. Am vorbit aproape zilnic cu el. Aşteptăm să se întoarcă în ţară. Deci veştile despre SOV nu sunt prea vesele. În ultima vreme a fost destul de preocupat de sănătatea lui şi mai puţin preocupat de proiectul său cu şcoala de business”, a declarat Sorin Roşca Stănescu, conform sursei citate.

Citește și: Scene de groază, o româncă și-a omorât concubinul și l-a transportat cu tomberonul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.