Concedierile în rândul bugetarilor au început deja! Prim-ministrul Ludovic Orban anunţă că, prin comasarea ministerelor, o parte importantă din angajaţi vor rămâne pe dinafară. 

Aceştia se vor putea bate pe locurile scoase la concurs de alte instituţii, sau pot merge către zona privată, unde este mare nevoie de forţă de muncă, spune premierul.
 
Ludovic Orban declară că în bugetul fiecarei instituţii din subordine a găsit câte o gaură şi că este aproape imposibil să acopere cererile de bani venite din partea ministerelor.

sursă: antena3.ro

2 COMENTARII

  1. CE V-AM TOT SPUS IO , aici prin comentariile facute ? ATIA NICIODATA N-AU ZIS CA VOR REDUCE PENSIILE SI SALARIILE … dar tot asa… NICIODATA N-AU ZIS CA NU VOR REDUCE POSTURILE PUBLICE si ca-i vor lasa pe dinafara pe foarte multi . NO ASTIA V-AU TREBUIT, PE ASTIA I-ATI ALES… NO DE ASTIA SA AVETI PARTE !

  2. Toti care nu ” aveti baioneta „… si nu strigati cu ” bratul intins oblic in sus ” … AMU… ATI DAT DE DR.ACU ! ( Ati auzit si ati vazut cum ” urla ” Orban la TV… cand a fost uns cu ” mirul sfant ” al conducerii PNL-ului … si cu ” ranjetul mizerabil ” pe care-l afiseaza cand este videofilmat de reporterii de TV ) .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here