Consiliul Județean Bistrița-Năsăud a recepționat o nouă investiție care vizează infrastructura rutieră. Tronsonul de drum care face legătura între municipiul Bistrița și localitatea Budacu de Jos a fost modernizat, investiția ridicându-se la circa 8 milioane lei.

Avem încă un tronson de drum bun, între Bistrița și Budacu de Jos [DJ173C]. Încă o lucrare de calitate, finanțată de Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, cu o garanție de 10 ani, care a vizat și șanțuri din beton, drenuri de colectare a apelor, podețe, un parapet semigreu de 878 m, consolidare cu zid de sprijin și semnalizare rutieră. Este o altă lucrare foarte importantă care scurtează în mod concret legăturile locuitorilor, în mod special, din Budacu de Jos şi din această zonă cu municipiul Bistriţa. (…) Modernizarea DJ 173 C Bistriţa – Budacu de Jos a fost o lucrare foarte complexă, chiar dacă lungimea este una mică, de aproximativ  3 km, dar terenul este foarte – foarte instabil, cu foarte multe lucrări de artă, foraje, piloţi, ziduri de sprijin, foarte multe lucrări pentru a putea stabiliza terenul”, a precizat preşedintele CJ Bistrița-Năsăud,Emil Radu Moldovan.

Lucrările au fost executate, în urma procedurii de achiziţie publică, de către asocierea dintre Îndemânarea Prod Com, în calitate de lider de asociere, SC Dimex 2000 Company ca asociat la lucrările de execuţie, iar partea de proiectare a fost realizată de Someş Top Grup SRL.

Investiția s-a ridicat la circa 8 milioane de lei, finanțarea fiind asigurată integral din bugetul Consiliului Județean Bistrița-Năsăud.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here