Primăria Bistriţa a scos la licitaţie contractul de execuţie a obiectivului de investiţii „Modernizare Ştrand Municipal, str. Codrişor nr. 12”, iar valoarea estimată a contractului este de 4.617.530 lei.

De la bugetul local a fost alocată anul acesta suma de 4.280.000 lei pentru modernizarea Ştrandului Codrişor, iar proiectul prevede acoperirea bazinului pentru prelungirea perioadei de utilizare a bazinului pentru adulţi, cu un consum minim de energie şi reducerea pierderilor de apă.

În proiect sunt cuprinse următoarele amenajări:
-sistem de filtrare, tratare şi recirculare a apei cu preaplin pentru cele trei bazine
-bazin de compensare şi sala echipamentelor, reţele de canalizare, amenajarea aleilor de legătură, dotarea cu mobilier urban (şezlonguri de lemn, umbrele de soare, bănci, banchete pentru tribună, coşuri de gunoi, cişmelele de apă)
-refacerea duşurilor exterioare, amenajarea unui spaţiu de joacă pentru copii şi a unui teren de sport multifuncţional destinat jocurilor cu mingea (baschet, volei/fotbal-tenis, minifotbal)
-amenajarea vestiarelor, a unui chioşc la intrarea în incintă şi a unui panou informativ de afişaj cu harta Ştrandului Codrişor
-refacerea grupului sanitar, inclusiv dotarea acestuia cu obiecte sanitare adaptate persoanelor cu dizabilităţi
-amenajarea spaţiilor verzi, zonă distinctă pentru picnic dotată cu mese şi bănci, grătare, locuri pentru ceaun, cişmele cu apă potabilă, coşuri de gunoi, toalete ecologice şi pichet de incendiu
-realizarea unei instalaţii de sonorizare şi trei locaţii pentru conexiune hot-spot wireless la internet
-realizarea sistemului de iluminare de incintă şi supraveghere video pentru obiectivele principale
-înlocuirea gardului existent cu o împrejmuire transparentă.

Varianta votată de Consiliul Local a fost cea de acoperire cu o folie solară şi utilizarea panourilor solare pentru încălzirea apei.
Potrivit a ceea ce a

Mai multe puteți citi aici  sau  aici.

Lucrările la ștrand ar putea începe din septembrie, potrivit afirmațiilor făcute cu câteva luni, de primarul Ovidiu Crețu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.