În prezenţa preşedintelui Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, Radu Molovan şi a subprefectului, Ovidiu Frenţ, au fost recepţionate la Leşu, lucrări în valoare de 1,5 milioane de euro.

Investiția a constat în lucrări de consolidare a drumului, asfaltare, amenjare de poduri, podețe, rigole și montarea parapeților, pe o distanță de 7,3 km, între comuna Leșu și Tiha Bârgăului. Execuția lucrării a început în toamna anului 2012, aceasta fiind finanțată din fonduri europene nerambursabile, prin intermediul Programului Național de Dezvoltare Rurală, măsura 125 B.

În urma inspecției lucrărilor, președintele Consiliului Județean a declarat: „Comuna Leșu deține un potențial turistic uriaș, iar prin deschiderea drumului către Pasul Tihuța, o mare parte din acesta va putea fi valorificat. Această investiție vine în completarea lucrărilor de asfaltare derulate de Consiliul Județean, în care numai în ultimii doi ani s-au investit peste 30 de miliarde lei vechi. Vreau să felicit administrația care a inițiat acest proiect și pe domnul primar Nicu Lupșan, precum și pe actualul primar, Ionel Pop, care a dus la îndeplinire acest ambițios proiect”.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.