Lovitură pentru şefa interimară a DNA! Anca Jurma ar putea fi anchetată de Inspecţia Judiciară

239

Lovitură pentru şefa interimară a DNA. Anca Jurma ar putea fi anchetată de Inspecţia Judiciară pentru modul în care a acționat după ce Lucian Onea a fost suspendat, conform antena3.

Unul dintre motivele acestei anchete ar putea fi acela că Lucian Onea avea acces la dosarele pe care le avea în lucru, asta chiar și după ce a fost suspendat, pentru că nu s-au luat măsuri împotriva lui.

O revocare l-ar fi oprit pe Lucian Onea să aibă acces la aceste dosare, vorbim despre dosarele în care sunt vizați frații Cosma, în care s-au făcut plângeri penale la Parchetul General și unde există deja o anchetă în care Onea a fost pus sub control judiciar.

Inspecția Judiciară s-a sesizat din oficiu.

2 COMENTARII

 1. Cine credeti voi ca va mai accepta aceste functii ” unse prin atribuire directa ” de cel care este la „butoane ” si imediat cand se invarte roata sa fie ” calcat in picioare „, terfelit si facut fel si chip ( ? ) … sa i se puna in carca tot ceea ce nu place alorlalti… in care sunt fortzati sa dea cu parul ???
  Cata vreme cele 4 mari puteri din stat nu se vor separa si nu-si va vedea fiecare de drepturile lor prevazute in Consitutie, nu va merge bine absolut nimic in tzara asta .
  Trebuie data o lege, prin care sa se precizeze si sa se intareasca dispozitia prevazuta in Constitutie , anume faptul ca este imperios necesar :
  1/. Politrucii din Puterea Politico-Legislativa, alesi prin masuri electorale, sa faca politica tzarii si legi prin care sa-si puna in aplicare Programele de guvernare ;
  2/. Personalul din Puterea administrativ-executiva, sa organizeze si sa puna in executare aceste legi si de jos si pana sus… sus… de tot, sa nu poata fi promovati in fuctiile de conducere decat numai exclusiv pe criterii publice de competentza , experientza si calificare profesionala prin concurs profesional, dat cu participarea celor din mass-media ;
  3/. Personalul din Puterea judecatoreasca si judiciara in stat, sa ia masuri de cercetare si condamnare a celor care incalca legile sub raport penal, cu aceleasi criterii de selectare si promovare in functii ca si cei din administratie prevazuta la pct 3 de mai sus ;
  4/. Puterea ” Mass-Media ” , care sa aiba dreptul sa prezinte neingradit, orice stire care da indicii ca se comit fapte ilegale si pe baza carora, cei din puterea judecatoreasca sa poata contribui la aflarea adevarului judiciar .
  SI ACESTOR PUTERI , SA LE FIE CU DESAVARSIRE INTERZISA ORICE IMIXTIUNE, ORICE AMSTEC SAU INCERCARE DE CONTROL SI SUPUNERE al uneia in raport cu cealalta putere, TOATE SA ACTIONEZE EFECTIV INDEPENDENT UNA DE ALTA, IN BAZA LEGILOR DE ORGANIZARE SI FUNCTIONARE .
  Fiti linistiti, ca politrucilor nu le place acest aspect , ptr ca indiferent cine se afla la butoane, vrea sa controleze , sa se amestece si sa dicteze absolut tot … si nu integ atunci de ce nu modificam Constitutia si sa devenim un stat totalitar, in care ” Partidul e-n toate, E-n cele ce sunt si maine vor rade la Soare… ” etc. etc. etc. va aduceti aminte cei „mai vechi „… de poezia aia comunista… de dictatura a lui mister Ceau … !
  Pe vremea „mitraliatului „… totul era numit de sus in jos… pana la ultima ” picatura ” … si totul era sub indrumarea, supravegherea si coordonarea Partidului Comunist Roman … si nimeni nu avea voie sa zica nici ” m.uie… nici … Ceausescu nu fi prost… lasa pita cum a fost … ! ” … ca imediat era cu gura mutata la ceafa … si toate ” trebuiau sa rada la Soare ” … si asa cum a fost, mult mai bine a fost ca acuma in acest „capitalism teroristo-salbatic ” ! ( Parerea mea, doamne fereste sa fie si a altora… ).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here