Lovitură de teatru în dosarul Linei Monica Crăciun! Femeia acuzată că şi-a ucis trei copii la naştere, contestă expertizele

1488

Lovitură de teatru în dosarul Linei Monica Crăciun, femeia din Bistriţa-Bîrgăului acuzată că şi-ar fi ucis trei bebeluşi imediat după naştere! Acuzata contestă expertizele genetice efectuate de Institutul Naţional de Criminalistică, pe motiv că acesta, deşi este subordonat Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR), se află oarecum şi în subordonarea Parchetului General. În traducere liberă adică, experţii ar fi ţinut cu procurorii. Drept urmare, Lina Monica Crăciun a solicitat efectuarea unei noi expertize medico-legale la Institutul de Medicină Legală “Mina Minovici” Bucureşti, dar pe cheltuiala statului. Pentru lămurirea cauzei, aceasta nu este însă singura cerere formulată de acuzată.

 

Lina Monica Crăciun a fost trimisă în judecată în toamna anului trecut, având trei capete de acuzare: o faptă de omor şi două de omor calificat. În rechizitoriul întocmit de procurori se precizează că, în perioada 2004-2011, inculpata Crăciun Lina Monica a suprimat viaţa a trei nou născuţi, pe care i-a născut la termen şi neasistată medical, după care a ascuns cadavrele nou născuţilor în podul unui bloc dintr-o comună din judeţul Bistriţa-Năsăud unde au fost găsite întâmplător în cursul lunii martie 2017, în stare avansată de descompunere (scheletizate şi mumificate).


Afla mai multe detalii cumparand editia tiparita a Gazetei de Bistrita.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here