Lovitură de teatru în dosarul IPJ GATE! Inculpaţii cer explicaţii DNA despre implicarea SRI în timpul urmăririi penale

1382

Aspecte interesante au apărut în dosarul IPJ Gate, judecat la Tribunalul Maramureş. Apărătorii principalilor inculpaţi au solicitat, prin intermediul instanţei ca Direcţia Naţională Anticorupţie Cluj să lămurească chestiuni punctuale cu privire la cei care au efectuat interceptările telefonice existente la dosarul cauzei. Mai mult decât atât, avocaţii au cerut lămuriri cu privire la gradul de implicare în dosar a serviciilor de informaţii, indiferent că este vorba despre structurile SRI, sau cele ale DGIPI. Totodată, apărătorul lui Leon Cloşcă a solicitat depunerea la dosar punctul de vedere a Parchetului General cu privire la înţelesul sintagmei operaţiuni financiare ca acte de comerţ, de care CCR nu a ţinut cont atunci când a respins excepţia de neconstituţionalitate invocată de fostul poliţist. În plus,  acesta a arătat în faţa instanţei că Leon Cloşcă, dar nici tatăl acestuia nu au deţinut vreo firmă sau un PFA, prin care să efectueze acte de comerţ. În schimb, procurorii îşi dau cu presupusul.

 

În ultimele articole publicate de Gazeta de Bistriţa pe tema dosarului supranumit de noi IPJ Gate, în care inculpaţii principali sunt fostul inspector şef al IPJ BN – Ioan Ovidiu Mureşn, fostul şef al Poliţiei Rutiere BN – Roberto hasnăş şi fostl comandant al Poliţiei Năsăud – Leon Cloşcă, am arătat că multe dintre probele existente la dosar se fâsâie rând pe rând.


Afla mai multe detalii cumparand editia tiparita a Gazetei de Bistrita de la orice punct de difuzare a presei.

3 COMENTARII

  1. No si care-i baiul ? Proba veritatii exclude orice raspundere a cuiva cu privire la modul si metodele prin care au fost ” adunate ” probele care incrimineaza o anumita fapta . Nu va e rusine ?
    Ati „suflat ” unde nu trebuie, acuma aveti demnitatea si raspundeti pentru ceea ce ati facut. Nu sunteti nici primii si nici ultimii care au fost nevoiti sa suporte presiunile politice si mafioate a cuiva… suspus , dar deocamdata pe voi v-au „prins”… si ceilalti… ” urmeaza”… daca mai … ” urmeaza „…
    Asta e… !

  2. Asa ma, acuma trageti-i la raspundere pe cei care v-au interceptat, cu a cui aprobare au facut ei asta si cu a cui aprobare au dat interceptarile in dosarul de cercetare penala ! Nu va e rusine ma !

  3. Vaaaaaaai … domni de la SRI ( sau interceptari, ma rog… ca poate-s de la serviciul special, nu de la SRI ) … sa stiti ca ati „pus-o ” !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here