Lia Olguţa Vasilescu: Liviu Dragnea pleacă cu prima şansă la alegerile prezidenţiale

400Lia Olguţa Vasilescu a declarat luni, la Parlament, că Liviu Dragnea „pleacă cu prima şansă” la alegerile prezidenţiale, deoarece este preşedintele PSD şi, de regulă, liderul partidului este candidatul pentru un mandat Palatul Cotroceni.

„Este o decizie care se ia în coaliţie(dacă va fi un candidat comun PSD-ALDE – n.r.), vom lua decizia cel mai probabil după alegerile europarlamentare. Bineînţeles că pleacă cu prima şansă (Liviu Dragnea la alegerile prezidenţiale – n.r.), pentru că este preşedintele partidului şi din totdeauna în PSD candidatul la prezidenţiale a fost preşedintele partidului”, a declarat Lia Olguţa Vasilescu, luni, la Parlament.

Călin Popescu Tăriceanu a declarat, duminică despre alegerile prezidenţiale că cea mai mai mare probabilitate este ca PSD-ALDE să aibă un candidat comun, însă decizia va fi luată după alegerile europarlamentare din 26 mai. Liderul ALDE a precizat că ia în calcul o candidatură şi că vrea să fie un altfel de preşedinte.1 COMENTARIU

  1. Doamna Olgutza, NU VA IMBATATI CU APA RECE ! Pana si MULTI PSD-isti… vor vota cu celalalt „ales ” … ptr ca domnul Dragnea nu mai este agreat public, decat de o minoritate foarte mica . Daca vreti sa NU va ingropati definitiv, cautati-va si gasiti-va un lider care sa nu fi stat in centrul atentiei celor din opozitie in nici o forma ( si al autoritatilor de toate felurile ) . O fi domnul Dragnea liderul celui mai mare partid, dar repet : NU VA IMBATATI CU APA RECE ! Are partidul destui lideri opozabili care sa va dea castig de cauza, nu va lasati pe ideia indusa de Dvs c-o sa va „prajiti ” rau de tot !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here