Două amenzi în valoare de 10.000 lei au fost aplicate, miercuri, de inspectorii Gărzii Forestiere şi de poliţişti în urma unor controale efectuate pe raza comunei Rebrişoara. Totodată, oamenii legii au confiscat peste 25 m.c. de lemn.

 

Polițiștii Serviciului Ordine Publică – Biroul pentru combaterea delictelor silvice, cu sprijinul specialiștilor din cadrul Gărzii Forestiere Cluj, au acționat pe raza comunei Rebrișoara, pentru prevenirea și combaterea delictelor silvice.

Cu această ocazie s-au constatat și aplicat 2 sancțiuni contravenționale, pentru fapte prevăzute de Legea 171/2010, în valoare de 10.000 lei și s-a confiscat cantitatea de 25,22 mc de material lemnos.

 

1 COMENTARIU

  1. Pana ce nu vor fi obligate prin lege, ca toate ocoalele silvice ( si de stat si private ) sa-si faca depozit pentru lemnele destinate populatiei, in care permanent sa existe posibilitatea ca oamenii sa si le cumpere legal, se vor fura din padure si se vor comite delicte silvice . De unde sa-si procure oamenii lemnele necesare , daca nimeni nu taie de nicaieri in mod legal si de exploatarea rationala a padurilor nu se ocupa absolut nimeni ?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here